Arbejde med lister, gas cylinder, stropper og gummilister

Storebroderen skal arbejde stropper, lister - http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster/, , gas cylinder - http://www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/, & gummilister - http://www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/, . formoder, så fatter undertegnede ikke en disse om gummilister, stropper, gas cylinder & lister. Og dog … stropper kan i min verden eksempelvis hænge i 6A, som vi kan holde fast i, eller i nakken på min frakke, så den kan hænge. Og gummilister kobler jeg sammen med at montere lister i fx bruseren.

Lister, stropper, gummilister og gas cylinder som håndværl er bestemt nyt for hans søster. Vi sludrer jævnligt jobrelateret, min bror & mig, og deraf er jeg spændt på, hvad Helge kommer til at fortælle vedr. lister, gas cylinder, gummilister og stropper.

Stropper af gummi kan vidst anvendes til presenninger, lastbiler og trailere. Gas cylinder kan såvel anvendes til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, siger min storebror. Undertegnede har måske ikk helt opfattet hvad den slags gas cylinder lige præcis fungerer pånær at du som måske en fjeder.