At starte forfra og lære om frankering post, makuleringsmaskine, drilske portotakster og pakkevægt

Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg påbegyndte for nogle dage siden og er ved at fatte eksempelvis at dirigere firmaets opkald samt stedets pakkevægt - danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg – , der styrer de forskellige portotakster - danastar.dk/nye_portotakster_i_2015_goer_besparelserne_med_en_frankeringsmaskine_endnu_stoerre – samt frankerings post. En af de næste dage ska’ jeg se at få booket medarbejderne et styk fornuftig makuleringsmaskine.

Jeg har faktisk blot taget en vægt til madlavningen når jeg har manglet pakkevægt, når undertegnede skulle vide portotakster til tøj og makeup tilbage til diverse online shoppingbutikker. Og jeg vidste slet ikk’, hvordan erhvervs frankering post - danastar.dk/mere_info/frankering – ved brug af et styks pakkevægt automatisk medfører billigere portotakster. Selv forventede jeg at erhvervslivet skulle spendere samme priser som mig. Så på kun 3 dage på det piccolinejob har jeg lært noget nyt. Jeg kender nu til ord såsom makuleringsmaskine og skal til at holde styr på kollegaernes til og fra forsendelser. Jeg skal også holde styr på telefonerne og få dem stillet på bedste måde omkring på min arbejdsplads.

Den slags makuleringsmaskine Sådan noget frankering post gjorde jeg mig ikk’ nogle særlige meninger før. Og navnlig ikk’ ved at anvende den slags god pakkevægt, der forårsager orden på portotakster. Det er ret smart. En makuleringsmaskine kendte jeg heller ikke inden jeg havde min første arbejdsdag, men flere afdelinger har opgaver med fortrolige info, og deraf følgende er et stk makuleringsmaskine er ganske vigtig har jeg forstået.

I næste uge har jeg fabriksny makuleringsmaskine plus at lære mere om frankering post med pakkevægt plus virksomheds portotakster ligger på piccoline-blækspruttens to do. På onsdag bliver der bestilt den nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i det resterende af ugen sagtens ska’ få lært om portotakster for erhvervsvirksomheder, pakkevægt & frankering post. Det bliver godt.