Bagefter 10. klasse kom jeg på personlig udvikling efterskole, og det forandrede mit liv

For 7 dage siden fik jeg en invitation til en gensynsfest med min gamle årgang fra den rejsearrangør efterskole » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen,, hvori jeg gik i et år bagefter folkeskolen. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvorledes samtlige af mine klassekammerater har levet sit liv, og hvor henne de har fået job, for det er snart over en del sæsoner siden, jeg var på efterskolen. En vildt dejlig reunion, under hvilken vi får lejlighed til at snakke om alle de gode erindringer, vi erindrer fra vores tid på personlig udvikling efterskole » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag,, er jeg sikker på, at det bliver.

Jeg fik fortalt adskillige historier omkring, hvor fedt det skulle blive, så sæsonen på rejsearrangør efterskole var dét, som jeg så frem imod størstedelen af 9. årgang. Jeg var godt klar over, at jeg ej var parat til gymnasiet, for jeg havde ikke nogen anelse omkring, hvilke emner, jeg havde lyst til at vælge. At prøve et par en smule nyere skolefag, som ikke kan vælges på gymnasiet, for eksempel outdoor, havde jeg samtidig lyst til. Flere utraditionelle emner, som jeg var helt vildt spændt på at komme i gang med, tilbød den personlig udvikling efterskole jeg valgte.

Jeg forsøgte først efterskole boksning, fordi jeg syntes fitness var utrolig sejt, samt fordi jeg dertil havde lyst til tabe mig lidt & blive en anelse mere trænet. Efterskole outdoor » www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor,, hvor man lærer at leve i naturen med moder Jords mange værktøjer, kunne jeg oveni tænke mig at forsøge. Min kæreste såvel som jeg nyder at telte i smukke skove langt væk fra mennesker, så jeg har rent ud sagt benyttet denne viden ganske meget i dag.