Bilens forrude har fået et stenslag

Jeg kørte på E20’eren i lørdags, og med ét fik jeg et stenslag på bilens forrude. Jeg har i forvejen just fået min bil repareret, men nu skal jeg have det endnu en gang, og af den årsag var det ret irriterende. Det varer dog glædeligvis ej ret længe, bare omkring tredive minutter. Jeg tror ydermere, at vores bil er forsikret, og glasskader er vist inkluderet, dog er jeg lidt i tvivl, så jeg skal lige høre min fyr. Under alle omstændigheder betyder det, at udbedringen af det førnævnte stenslag i bilens forrude vil være omkostningsfrit, undtagen hvis vi er nødsagede til at skille os af med en sum penge for selvrisikoen til forsikringen. Monstro stenslaget egentlig nødvendiggør udskiftning af hele ruden, det er nemlig et temmelig stort stenslag. Det håber jeg ikke, pga. at det formentlig kommer til at vare længere tid, og det bliver også dyrere for os, hvis vi altså selv kommer til at betale. Faktisk synes jeg, at der let kommer stenslag i bilens forrude. Er det muligt at have en forrude, der er svagere end andre forruder? Jeg har ej specielt meget styr på det med biler, har I sandsynligvis allerede fornemmet, men biler er jo også mest mænds interesse og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Jeg går bare op i, om bilen ser godt ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>