Brydning i knaldhytten – ska’ vi bruge penge på Skagenshegn eller støjhegn?

Vi skal inden for få uger have sød labradorhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog ham og jeg os sammen til noget praktisk, som vi i lang tid har syltet. Ham og jeg skal anskaffe 1 hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn, om vores have. Det er for os en stor ting og ikke lige noget, ham og jeg liiige fik klaret mens undertegnede begynder at gøre haven til vores egen og indkøbe ting og sager til udelivet. Meen i denne uge må det blive købt.

Jeg og min mand skal inden for få dage have en sød hund, & derfor fungerer det ikk at kunne have den ude når vi har haven der ikke har en form for hegn. Men så kommer konflikten om hvorvidt manden og jeg vil ha’ et styks støjhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, .

Tøsede mig kan bedst lide et klassisk Skagenshegn. Skagenshegnet er simpelt og råhvidt og sørme en smule romantisk. Skagenshegnet er passende i højden, og den slags matcher rigtig tydeligt med mine håb om ganske mange planter op af sådan et kridhvide stakit som vi kan få med et Skagenshegn.

Kæresten foreslår et støjhegn, som absolut er et ret smart hegn og som navnet antyder beskærmer mod trafikstøjen fra vores ringvej, vi jo har ret tæt på vi bor klods op af. Logiske jeg følger godt de mange pointer om et støjhegn. Mere romantiske mig tænker kun at sådan et hegn virker virkelig højt og tæt. Det forærer os selvfølgelig også et privatliv med et støjhegn. Og du kan også godt sætte smukke blomster op af det.

Ville I gå efter det lækre Skagenshegn eller i stedet det praktiske men måske kedelige støjhegn, hvis du som vi boede klods op af ringvejen og sku’ beslutte jer for hegn? Min mand og jeg skal få valgt det dælens hegn inden længe.