Der er har gang i rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser af mærket Caterpillar hos villagrunden

Gemalen + undertegnede får jo anlagt splinterny villa og hermed bliver der brugt gummihjulslæsser » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere,, Caterpillar rendegraver {www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/rendegravere} og gravemaskine {www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner}. Håndtering og aflæsning af jord og byggemateriale kan fikses med en gummihjulslæsser fra Caterpillar, og en rendegraver gravemaskine kan losse, læsse og grave og er enkel at rykke..

Entrepriseselskabet har gud ske lov temmelig sirligt kontrol over, deres brug af Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og anden gravemaskine. Vores byggefirma har de maskiner som skal benyttes til rådighed og jeg + gemalen betaler ikk for leje af et stk gravemaskine, Caterpillar gummihjulslæsse eller rendegraver, vi ik får benyttet.

Håndværkernes indledende arb med gummihjulslæsser, gravemaskine og Caterpillar rendegraver har vi snart klaret og så kan vi medvirke mere derude og være med i byggeprocessen. Når jobbet hvor de bruger Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine er fuldendt kommer 1. stadium til at blive at bygge fundamentet og der efter opstarter det spritnye etplans parcelhus sørme med at forme sig. Igangsættende kommer det til at blive at følge huset rejse sig.