Dersom I oplever usikkerhed omkring dit varmeregnskab, har du mulighed for at få rådgivning til aflæsning af din energimåler

En ny model af en energimåler (http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/) fik jeg endelig opsat inde i min lejlighed, der gør både varme aflæsning (http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/) og mit varmeregnskab (http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) langt nemmere. Denne har stor målepræcision, foruden at denne type har en lang række connection tasks. Central byfornyelse og anden slags ombygninger omfatter den bygning, min lejlighed er i. Renoveringen inkluderer i sagens natur typiske locations som toilet/bad og køkkenet samt fx forbedrede faldstammer. Men derudover omkring varmeområdet, ændres tingene.

Fordi dermed ved jeg, at der helt sikkert har været den mest nøjagtige blandt alle aflæsninger, er jeg og især derfor positiv i forhold til min nye måleinstallation. Eftersom jeg bliver nødt til at anvende angivelserne til det personlige varmeregnskab, foruden at foreningen skal dertil anvende aflæsningerne, p.g.a. at de laver et fælles regnskab for varme som inkluderer beregning af, hvor meget jeg og naboerne respektivt skal betale forud at betale til vores energi- og varmeregnskab. Min nye energimåler, som jeg fik hængt op i hjemmet, er en varme- og kølemåler. Og der er rigtig mange bonusser ved dette produkt.

Måleren rummer faktisk kommunikation uden grænser. Aflæsning skal foretages på uvilkårlige datoer af lejlighedens måler. Og dog, jeg ved det ikke, idet jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den gamle. I forhold til om den nytilkomne er avanceret i en sådan grad, at mit energiselskab kan gennemføre aflæsningen uden, at de skal ind i lejligheden, er jegselv ikke vidende. Vigtigt at man foretager en aflæsning for at holde styr på det, vil det i hvert fald være.