Efter lang tid har manden & jeg overskud til tagmaling, tagrens og hulmursisolering

Her for tiden skal manden & jeg endelig komme igang meden omgang med gang i både tagrens [http://tagxperten.dk/tagrens-tagmaling/], hulmursisolering og tagmaling. I et stykke tid har min mand & mig samlet penge sammen, og med det som udgangspunkt kan han og jeg nu finde økonomisk overskud så der er mulighed for at give villaen en god og godhjertet håndsrækning. Mig og manden har med siden været her mange år sammen tvillingerne. Nu er de blevet store og selvhjulpne, og det giver plads til at komme i gang med hulmursisolering, tagrens og tagmaling, for det har vores villa behov for.

Hulmursisolering synes jeg lød som en besværlig ide, hvor man skal bruge krudt på at fjerne vægge og leve sammen med håndværkere over mange uger. Men jeg er kommet frem til, at hulmursisolering lykkeligvis er meget enklere end jeg havde forventet. Ved hulmursisolering bores fugehuller og dér bli’r isoleringsmaterialet proppet ind.

Husets tag er kedeligt med en spøjs lysebrun farvetone. Jeg havde ingen overvejelse om, at det kunne tænkes at man kunne gøre det store ved hjælp af tagrens og tagmaling, før end en på arbejdet nævnte Arne om dette. Med tagmaling kan huset sgu få det koksgrå eller sorte tag, vil pifte vores villa ret meget op. Med en tagrens til start, så bli’r hustaget lækkert igen. For det fejler sgu ik noget, så lidt tagmaling og tagrens kan rette op på meget.