Elsker I ik også bare masker, sminke, kostumer og parykker?

Lad mig gøre det klart med det samme. Undertegnede æælsker at dulle op med sminke [http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/], parykker , http://dramashop.dk/parykker/category/parykker-75/, , masker og sjove kostumer [http://dramashop.dk/kostume/].

Jeg har et par veninder som er helt enige & som tit frembringer deres kostumer eller indkøber crazy masker og pryder videre med fjer og glimmer. Især én sød veninde er virkelig glad for altnærmest alt når det kommer til masker, kostumer, parykker og sminke og jeg og hende har været afsted til billigt salg af kostumer og parykker, når teatrene holder lagersalg. Ulrikkas nyeste køb af masker købte hun endnu engang ved et udsalg, og nu smykker maskerne tøsens reol.

Min kæreste virker sadly ikke helt så glad for kostumer, sminke, parykker og masker. Carsten desværre for ham født fire dage før dagen for fastelavn, og derfor er jeg nu i gang med at planlægge, måder at tale ham den gode mand til at ham og jeg skal holde et fødselsdagsfest med fastelavnstema, hvor dem som vil må skeje ud i masker, parykker, sminke og kostumer.

Undertegnede synes masker, parykker, kostumer og sminkeer virkelig morsomt. Det giver ligesom et virkelig spøgefuldt islæt. F.eks sidste nytår, hvor Magnus og Klara, som næsten altid tropper op i chinos og top når én af vennerne skal holde stor rund fødselsdag, aldeldes kuppede os alle og mødte op i kjole og vest inklusive customizede masker & sminke (for dem begge! – iih han bar de smukkeste eyeliner-øjne). Virkelig gennemført. Jeg og min veninde ankom i nye dyre kostumer og skøre prangende parykker. Det blev et brag af en fest.