En trailer bliver en fornuftig handel for enhver

Fantastisk smart er en trailer {www.trailergaardengantrup.dk} og kan i bund & grund benyttes til enormt mange forskelligartede opgaver. Egentlig er det et af de allerbedste køb, vi nogensinde har gjort, & jeg kan simpelthen ikke erindre, hvordan vi i 1. omgang har formået at klare os uden en trailer…! I ungdommen forestillede jeg mig at købe en fed sportsvogn, som jeg kunne benytte til at ræse af sted i på motorvejen. Nu hvor jeg har fået familie, er jeg imidlertid veltilfreds med, at jeg besluttede mig for at erhverve mig en fornuftig øse med fem døre, for at skulle transportere spirerne omkring i en Porsche ville godt nok være besværligt.

Indimellem har vi dog alligevel været udsat for problemstillinger med for lidt plads – fx når vi har været på storindkøb i Møbelkæden & anskaffet os nogle møbler, som skulle slæbes med til vores bolig. For min kone og jeg har valgt at erhverve os en trailer, er netop den problemstilling imidlertid ordnet nu. Når den største af poderne skal hentes fra skolen sammen med sin cykel, føles det jo betydeligt mindre besværligt at lægge den op i en trailer frem for at skulle sætte den fast på bilen. Det er blevet tydeligt for mig, at det ej kun er i forbindelse med møbeltransport, at traileren bringes i anvendelse. Det har ligeså forekommet os ekstremt enkelt at placere affaldet i traileren, når vi har oplevet at have brug for at smutte på lossepladsen. Køre flere omgange for at få alt med, måtte vi jo førhen.

Fantastisk henrykt for vores trailer, er jeg af den grund. Et middel, alle skulle få fat i, er en trailer.