Endelig med barn – Jeg påtænker at komme til yderligere tests hos gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg og min mand er med bebs men det var et ustabilt forløb, derfor har jeg i sinde at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Efter manden jeg jeg først undlod spiralen gik der mere end 1,5 år hvor vi oplevede barnløshed, og den praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at henvise os til en speciallæge klinik Fyn {http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn} til udredning. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praksisklinik tæt på, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev gravide og alle uroen om ægløsninger og sædkvalitet fortrak for glæde en ufrivillig abort. Manden og jeg prøvede ikke at blive slået ud, men der var en tid, hvor vi var kede af det og i sørgmodighed som følge af vores barn, som Lukas og jeg havde ventet så længe på.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund {http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/}

Her fire måneder senere er jeg så med bebs igen. Vores praktiserende læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så min læge vil henvise undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også tjekket lidt i den gammeldags telefonbog og har igen bidt mærke i blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en speciallægeklinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få foretaget yderligere ultralydsscanninger og blive fulgt, hvilket kan gøre mig tryg i graviditeten, og specialister hjælper, skulle der sker komplikationer igen. vi tror at yderligere tryghed i sig selv kan være godt.