Få dit gods i økonomisk træemballage

I dette indlæg kigges der både på plastpaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28} og træemballage {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} som fx europaller [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25]. Hvad for en palletype, som er bedst egnet, er nemlig afhængig af de ombordværende varer ogtransporteringsmåden selv. Træemballagens indlysende gode er, at naturen har gavn af europaller. Brug af træemballage nedsætter udledningen af kuldioxid sammenkædet med godstransportering med næsten en tredjedel, kommer tilmed desuden. Europallerne har nemlig en høj brugsværdi som genbrugspaller af den årsag, at de kan genbenyttes adskillige gange og uden problemer bevare den samme kvalitet.

Plastpaller fremstilles derimod typisk som engangsvarer af den årsag, at de ikke er lige så holdbare som europaller. De har desuden det fortrin, at plastpaller modsat træemballage ikke bliver påvirket af vind og vejr, eftersom det er det samme som, at de altid har samme vægt og størrelse, lige meget hvad enten der er nedbør eller sol. Gode plastpaller består simpelthen af en slags plast, der er et hundrede % genbrugbart. Der er ydermere ikke behov for at gå, at du går på kompromis med naturhensyn, blot på grund af, at du vælger at benytte plastpaller og ikke europaller. Til gengæld er de meget lettere, og de er derfor det bedste valg til luftfragt, eftersom den tilladte totalvægt her er låst.

Er det europaller eller plastpaller, som egner sig bedst til dit præcise dit transportbehov? Dét er 100 procent styret af dine præferencer. I godstransportbranchen går det hovedsageligt ud på at perfektionere transportvilkårene, så arbejdsprocessen både fremskrider så nemt og kan færdiggøres hurtigst muligt. At finde de rigtige paller, bliver også af lige præcis den grund fantastisk betydningsfuldt af den grund, at hver form for palle råder over forskellige fortrin.