Fantastisk vandkunst er en favorabel investering i dit brand

Da mit firma for kort tid siden rykkede teltpælene op og byggede et andet domicil, besluttede vi os for at gøre noget ud over det sædvanlige og investere i mindeværdige omgivelser med enestående vandkunst både inden for og udendørs. Der var utallige valgmuligheder. Det var af den grund vigtigt for os at finde en vandteknisk samarbejdspartner, som ikke blot ville anlægge et springvand. Det var samtidig væsentligt for os, at den virksomhed, vi valgte, ikke bare formåede at skabe helt almindelige vandløsninger.

Resultatet er ikke mindre end fantastisk. Vi har nu fået et flot spejlbassin i hall’en, som der slutresultatet af habil vejledning såvel som en projektering, som blev realiseret efter aftalen. Dertil er det etableret i etager, så det går hele vejen op til 6. sal. Sagt på anden vis: et nytænkende spejlbassin, der allerede nu får talrige rosende ord fra kunder og ansatte.

Lige ved indgangen har vi tillige fået innovativ vandkunst for alle pengene. Her har vi nemlig investeret i et springvand af den interaktive slags, hvor vandsøjlerne tilpasser sig efter områdets bevægelser. I springvandets midte er der indbygget en fontæne, som der matcher de stilfulde linjer i hovedkontorets arkitektur som fod i hose. Derfor vil vi på det grundlag helt sikkert lægge et godt ord ind for vores leverandør, hvis du også vil have vandkunst som fx en fontæne som er i international klasse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>