Fifty shades stjernerne er nævnt i pressen som aldrig nogensinde tidligere…

Der er gysser i sex! Det er et gammelt ordsprog, og dét holder stadigvæk. Dét er i al fald min tro. & jeg har i sinde at klarlægge, hvorvidt dette mundheld i realiteten taler sandfærdigt… Jeg har i sinde at starte min egen biks. Til at starte med tænker jeg at starte en online-butik. Såfremt det starter enormt godt, kunne jeg virkelig godt ha overskud til at åbne en fysisk strøg butik. Forretningen skal tilbyde fleshlight, fifty shades novellen, samt et kondom til de, der har behov for et sådant. Fifty shades har i længere tid været ekstremt efterspurgt, og har fået foræret virkelig meget spalteplads i aviserne. Alle besidder viden om fifty shades. & jeg krydser fingre for, at dét har den betydning, at jeg kan ”lokke” en masse personer, der er interesserede i fifty shades. For evt. er de så optaget af andre lignende sager også, som eksempelvis fleshlight eller et slidstærkt kondom! Mit eneste håb er jo i grunden bare, at køberne spenderer nogle moneter!

Jeg har evig og altid håbet på, at jeg engang skulle starte min egen gesjæft! At det så lige endte med en lille biks, der forhandler fleshlight, fifty shades eller et specielt kondom, må jeg uden tvivl beskrive som et udtryk for skæbnens tilfældigheder. Men ik desto mindre er det virkeligheden i disse dage. Jeg har ik’ nogen forhåbninger om at tjene mange skejsere på at forhandle fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg er fuldt bevidst om, at også denne lille niche er tæt på at bukke under. Men det er overhovedet heller ikke det mest betydningsfulde at blive rig. For mig som person handler det om herligheden ved livet som forretningsejer. Det absolut mest spændende for mig ligger i at starte noget op fra bunden. Det er det, jeg er dybt opslugt af nu, hvor jeg er så småt er ved at overveje, om butikkens generelle sortiment skal bygges op omkring fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitets bevidste forbruger. Der er bestemt mange beslutninger, som skal tages. Jeg beder til Gud om, at mit stormfulde eventyr skal lykkes!