Forestillinger angående kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat – et speedbådskort gives min søde kæreste

Hans-Kristian har snart fødselsdag, og der planlægger jeg at forære ham et styk kørekort til speedbåd. Min kæreste har i lang tid talt om at få taget speedbådscertifikat, så han og vennerne kan komme ud at cruise – og vandglade mig kan forhåbentligt også komme med. Mine tanker er at et fint speedbådscertifikat kan føre til fantastiske ture til for eksempel de små øer eller afslapning i en af havnene i Nordsjælland.

Nu er det selvfølgelig k’ sådan, at han udpakker et specifikt speedbådscertifikat. Det er altså bare et indledende gavekort til et speedbådskort jeg forærer ham – fyren vil absolut selv gøre arbejdet for at tage det her kørekort til speedbåd, men jeg har taget initiativet og betalt, hvorfor fyren får det sat igang.

At sejle er lige mig. Ingen søsyge her, og jeg holder egentligt afat lave ingenting på båden, styre båden. Ingen computer og jævnligt intet signal til mobilen. Herligt. Så vi skal have styr på det speedbådskort med et kørekort til speedbåd før ham og jeg kan sejle ud. Ligesom han kan tage afsted på tur med drengene så han kan bruge hans speedbådscertifikat, imens jeg kan blive hjemme og slappe af. Haha.