Første måned som ny på højskoleforløb inklusive højskole skuespil & højskole fotografi

Her på torsdag har jeg 2 uger på min højskole, – jeg elsker min højskole. Jeg er simpelthen glødende begejstret for det kursusforløb med fokus på højskole fotografi - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/ – og højskole skuespil - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/ – . Usikre jeg har haft betænkeligheder over, om jeg sku’ vælge et ordentligt studie som for eksempel uddannelsen til folkeskolelærer, eller såfremt jeg snarere burde hoppe ud på dybt vand og iværksætte drømmene om at læse til fotograf eller skuespiller. Når man tænker på det er højskole skuespil plus højskole fotografi som et styks oplagt potentiale til at prøve, om undertegnede har evnerne og brænder nok for det fag for uddannelsen og har evnerne.

Nu har jeg været et par uger på højskole-opholdet med højskole skuespil plus højskole fotografi & forløbet virker bare så godt. Det virker næsten helt forvirrende i forhold t det med at beslutte mig, idet undertegnede er begejstret for såvel højskole skuespil & højskole fotografi – begge kurser har bare været rigtig dejlige. Jeg tror, at jeg sandsynligvis hælder overvejende til højskole fotografi, hvor jeg bestemt føler hvordan jeg rykker mig og modtager anerkendelse og ros for mine fotos. Samtidig er det virkelig fedt at afprøve højskole skuespil og lege med teater og spil og dramaturgi.

Undertegnede fik anbefalet at spendere mine penge på højskole skuespil samt højskole fotografi af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og puslet med de mange udsigter for fremtiden i lang tid. Frida har også været på højskole med højskole fotografi, og dygtige hende er idag fået et optagelsesbrev til et styks fotografi-uddannelse. Hun er så suveræn. Og så har jeg for få dage siden hilst på en mand, som har fået optagelse på skuespilskole som følge af et kursus i højskole skuespil & privatundervisning. Sådan noget pirrer mine drømme.