Grimas ansigtsmaling – Småmenneskene er vilde med ansigtsmaling fra Grimas

Poderne i familien, som går i SFO har fået øjnene op for festlig ansigtsmaling. Faktisk tænkte jeg at ansigtsmaling mere hittede for noget børnehavebørn, og børnene afprøvede det da også til fastelavnsfester på vores lokale torv. Men i øjeblikket er det her ansigtsmaling virkelig hittet hos begge børnene.

Selv vurderer jeg at flippet med ansigtsmaling Grimas startede på samme tid som pædagogen Anas indtog. Den dame er imponerende opfindsom og kreativ og hun har opstartet et fantasiværksted, hvor børnene øver sig i ansigtsmaling og/eller skaber sjove kostumer. Den del med ansigtsmaling har Rosa lader det til at være.

For at vores børn kan male fortsat her i huset har min mand og mig købt det der ansigtsmaling Grimas. Så i weekenden, hvor vi forældre slumrede længe, stod de selv op, fik deres Havrefras og gik i gang med at lege med det nye ansigtsmaling. Begge børn er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det flot. Så de to drog sørme liige omkring slikbutikken og Fona i fuld ansigtsmaling. Skøre unger. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.