Halloween udklædning til kammeratens og min firma-udklædningsfest

Glæder du dig til halloween ligesom mig? I en af efterårsmånederne skal jeg og min kollega/kammerat til firma-halloweenfest, og han vil gerne have, at jeg skaffer de uhyggelige kostumer, vi skal have på. For resten er det også til efterår, der kommer den såkaldte oktober-fest. Der er man klædt i oktoberfest kostumer, som er tyroler-kostumer. Jeg har overvejet rigelig forskellig halloween udklædning. Af den grund var jeg i en kostumebutik i shoppingcenteret nyligt. Kostumer i massevis havde forretningen, og mange excellente iblandt var der. I kostumeshoppen havde de et væld af halloween udklædning såvel som for resten oktoberfest kostumer, men herudover en del nyttigt udstyr: parykker, sminke og masker, et cetera. Så jeg kunne få inspiration startede jeg med at kigge på kostumer. Dernæst ville jeg se på parykker, sminke samt masker, og ligeledes her havde de et stort udvalg. Nu købte jeg to ganske fede kostumer. Da jeg havde endt købet af udklædninger, gik jeg hjem til min kollega/ven for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt. Han blev jublende, da han blev opmærksom på, at vi skulle være vampyrer. Jeg kan ikke vente med at se min kammerat og jeg i de kostumer, jeg har købt. Jeg ser desuden frem til at se vores kollegers kostumer. Jeg gætter på, at vi kommer til at blive uhyggelige. I øvrigt fortalte jeg ham om nævnte oktoberfest kostumer, og så talte vi om, om vi skulle tage til oktoberfest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, for det meste altid en del sjovere end normale fester. Det bliver helt sikkert en spændende fest.