Hold din bolig lun med el-gulvvarme

Som husejer er det en god idé at tjekke mulighederne for at installere el-gulvvarme i dit hus, såfremt du har problemer med isnende kolde fusser når, du kommer ud af din seng. Med el-gulvvarme er det nemlig muligt for dig at opvarme dit gulv samt selve rummet i jeres hus til en favorabel pris ift. for eksempel gulvvarme med varmt vand, da du som husejer undgår at smide penge ud af vinduet at opvarme et tykt betonlag. Det fører til, at du kan varme et ordentligt isoleret hus på 115-125 kvm op for bare 10.000 kr. om året med el-gulvvarmen som den eneste opvarmning.

Det er ikke desto mindre essentielt, at du ikke kun sørger for, at jeres hus er isoleret nok, såfremt du ønsker at høste frugterne af af investeringen i el-gulvvarme. Endvidere bør din ægtefælle og dig handle uden at tøve, i det tilfælde at der er tegn på fejl i gulvvarmeanlægget eller bare et kabel ved at få fat i en erfaren elektriker, som er i stand til at reparere din el-gulvvarme. Den rette fagmand med ekspertise i el-gulvvarme kan nemlig identificere skaden næsten øjeblikkeligt og naturligvis også lave den uden at skele til hvad for et mærke el-gulvvarmen er.

Har I oplevet at relæet i jeres hus crasher og en af sikringerne i det ikke kan mere, eller er el-gulvvarme anlægget bare gået i stå? Ved hjælp af termografiske apparater er det muligt for en certificeret tekniker at identificere fejlkilden uden større besvær, i det tilfælde at du er i netop den knibe. I det øjeblik at grunden til problemet er lokaliseret, er det blot at brække gulvbelægningen samt som betonen nedenunder op på et mindre stykke af gulvet med henblik på at ordne el-gulvvarme systemet. Samtidig vil det ydermere være muligt at udføre et betydeligt mere gennemgribende tjek af systemets andre dele. Alt dette kan afsluttes forholdsvis nemt og til en konkurrencedygtig pris. Dig og din familie skal blot ringe til den rette el-gulvvarme tekniker.