Hvem kan anbefale en skarp efterskole 8. Klasse…

Desværre har vores søn ik’ brudt sig om at være i sin folkeskole… Der har i evigheder været en dårlig gruppe-dynamik… Og uheldigvis er han ligeledes blevet mobbet! Det har i den grad været det værste. Jeg har været opslugt af tårer, og dét har han helt bestemt ligeledes været. Vi har nu endelig erkendt alle tiders løsning på problemet. Vi har afgjort, at han tager på efterskole i 8 klasse…! Det er snart, så han ska ikke holde vejret så længe endnu. Vi er alle ovenud glade for denne gode ide. I grunden var det vores lille spirrevip, der fik idéen til efterskole 8. klasse! & jeg støttede komplet op om hans forslag, da han fortalte os det, for snart fjorten måneder siden. Jeg har kun hørt positive ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej bange! Der er ingen tvivl om, at det bliver godt for ham at gå på ny skole…

Vi har imidlertid det luksusproblem, at vi ikke træffe en afgørelse omkring, hvilken efter-skole, vi skal vælge… Der er koloenormt mange efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at danne mig et overblik, men jeg føler virkelig, at det er virkelig vanskeligt!! Så jeg krydser fingre for, at I har lysten til at hjælpe mig med at opspore en kompetent efterskole 8. klasse! Jeg ved alene, at det ik’ er alle former for efterskoler, der er i stand til at tilbyde 8. Klasse-undervisning, så husk, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse… Som det vigtigste beder vi til at kunne opstøve en efterskole 8. klasse, der offererer håndboldundervisning… Det elsker han mere end noget andet, & dét har hjulpet ham kodylt meget, de gange han har været ulykkelig… Så det ville være super duper, såfremt vi kunne finde frem til en efterskole 8. klasse, som kan bistå ham med at udvikle sig.