Hygge på terrassen i ny dækstol og med nye havestole, hyndeboks og hynder til havestole

Mit næste opkøb er flere ting til vores have i form af hyndeboks, en dækstol , www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=22, , et par havestole , www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3, + hynder til havestole , www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11, . Havens havestole er ved nærmere eftertanke brugte og trætte og jeg vurderer, at sådanne nye havestole lige så godt kan få nye hynder til havestole.

Nogle nye sæt havestole ville være luksus, så ham og jeg konsekvent kan spise velsmagende middagsmåltider udendøre. De få havestole vi har er kun de tarvelige plastikudgaver, men her for tiden har vi råd til at få os nogle lækrere og mere holdbare havestole. Endvidere lyder det fedt med et styk rar dækstol i træ, hvor jeg kan hænge ud og læse blade og slappe af. Det er god afslapning.

Sådan en hyndeboks er kanske ik så nødvendigt. Det synes min kæreste i hvert fald ikke. Hihi. Men jeg tænker bestemt, at min kæreste vil lære at sætte pris på en fiks hyndeboks til de lækre hynder til havestole, så han ikke skal bære hynder til havestole imellem vores bryggers og terrasse. I den forbindelse er en hyndeboks en fin og praktisk løsning.

Har I læsere som mig kig på en dækstol, hynder til havestole eller en hyndeboks? Jeg ser helt sikkert frem til at få investeret i vores siddeplads med lækre, smukke havestole end med de billige plastikstole.