I det tilfælde at du får forsatsvinduer bliver resultatet hurtig plus praktisk isolering af vinduer

Optimal isolering på aldrende vinduer, der blot har et enkelt lag glasrude, bliver forsatsvinduer , http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, brugt for at opnå. Såfremt de påsættes korrekt, kan forsatsvinduer begave med en endnu bedre isolering end moderne vinduer, som har termoglas. Til trods for at min kone og jeg er glade for vinteren, er det iskoldt at leve i boligen, på grund af at det ikke har fået en ordentlig isolering, og det er rimelig ærgerligt. Et af vores store vinduer i stuen er smadret, og de trænger egentlig alle og enhver til at blive skiftet ud.

På trods af at vores bolig er nedslidt, er det rigtig smukt. Forsatsvinduer er med til at bibeholde de gamle, slidte vinduer, der jævnligt er et relevant element af hjemmets udseende. Eksempelvis har alle vores vinduer et særligt design, hvilket vi faktisk gerne vil bevare. Pga. at vores vinduer kun består af et enkelt lag glas, skal de derfor have indsat forsatsvinduer.

Flere har dog en smule dug angående forsatsvinduerne. Dug forringer synet såvel som medfører en risiko for i fremtiden at ødelægge malingen samt træet ved ruderne. Duggen kan undviges ved at gøre således, så det indre vindue er tættet mere ordentligt indadtil, end det ydre vindue er udadtil. Som følge heraf kan fugten, som kommer imellem vinduesglassene, luftes ud af en større portion udeluft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine egne vinduer, hvilket, jeg synes, er fremragende. At vi kan få bygget forsatsvinduer, som er lig med vinduerne derhjemme, betyder det. Vinduerne med termoglas forringer endog indstrømningen af lys. Et bedre tiltag betragtes forsatsvinduer af den grund som, idet du ønsker at intensivere lysmængden i din villa.