Idérige jeg kunne virkelig godt have brug for en fiks kedeldragt eller billigt arbejdstøj med henblik på min fritidsinteresse

Undertegnede er rigtig glad for at være kreativ & arbejde i ler, meeen det ka’ være en værre gang svineri i det distræte jeg maler mine billeder. Som følge deraf tænker jeg i de her dage på at indkøbe mig en praktisk og gerne appetitlig kedeldragt og/eller noget andet billigt arbejdstøj, som er skabt til at skulle bruges. Undertegnede mener, at sådan noget billigt arbejdstøj kunne være optimalt til formålet, idet den slags tøj er robust plus let at kyle i vaskemaskinen. Dog ka’ det vær’, at jeg er pænene klædt i en stramtsiddende kedeldragt, til når undertegnede nu må handle og ik har tid til tage andet tøj på.

Undertegnede ser frem til at ku’ give den gas med fantasi og kreativitet iklædt i et styks kedeldragt eller tilsvarende billigt arbejdstøj af super kvalitet, hvor jeg ikke ska’ være beklemt over snask der kommer fra lak, tapetklister, ler og maling på hverdagstøjet. Jeg glæder mig til at starte med at trække lidt billigt arbejdstøj på plius starte den kreative proces. Så sker der således en fin overgang mellem arbejdstiden, hvor undertegnede render rundt i kedeldragt, plus min slappeaf-tid er iklædt alm. styles.

Sådan en stramtsiddende kedeldragt er vel som et jumpsuit der vil være et stk cool form for billigt arbejdstøj. Moi ser lige min person arbejde med dejlig keramik & male hvor jeg har håret i tørklæde samt klædt i kedeldragt eller den slags billigt arbejdstøj, som sidder godt. Det er essentielt for mig at det er en smule billigt arbejdstøj, som jeg kan ånde i og der er robust – ikke noget med hundrede % nylon. Nope jeg ska’ have et styk kedeldragt der fremstillet i 100 procent cotton. Helst et styks retroblå model.