Indfald angående komposit hegn og andre vedligeholdelsesfri hegn

Som nyudkårne herrer i eget hus skal jeg og min kæreste altså til at beslutte os for ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn som for eksempel komposit hegn. Baghaven går direkte hen til en offentlig sti og vores have er kun en smule lukket af med pil. Udsynet er pænt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle lure ugeneret ind. Og mig og kæresten vil hellere have områder vores have, hvor jeg og ham ik bliver set på.

Jeg er igang med at finde tilbud på vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn siden kæresten og jeg flyttede til Tønder. Tim og jeg har endnu ikke besluttet os for, om vi vil vælge et komposit hegn, men det skal altså være et vedligeholdelsesfri hegn til baghaven. Det fact er min kæreste og jeg enige om.

Min bror monterede komposit hegn i sin forhave, og dét valg er manden mega glad for. Det kan vælges i flere forskellige mørke & lyse farver og mål. Han har et mørkt vedligeholdelsesfrit hegn, mens vi sikkert vil gå efter et lyst komposit hegn. Vi går efter noget mere lyst og landligt.