Jeg fik lavet tatoveringer ved en tatovør København, som jeg egentlig er så glad for

Jeg har i lang tid været mega fan af tatoveringer {tattorium.dk/tatoveringer}: det kan jeg slet ikke benægte, især af den grund at jeg sådanset har fået flere. Jeg havde benyttet vildt lang tid på at vælge billede, og jeg erindrer sagtens da jeg fik min første tattoo [tattorium.dk], for det føltes som værende et enormt øjeblik. Det er hver gang nyt med ens 1. tattoo, idet man går fra en nøgen, uberørt krop til at høre til gruppen af folk med tatoveringer. Sædvanligvis ser folk en smule underligt på tatoveringer, specielt på arbejdet, hvor man bør se repræsentabel ud. At få lavet min første tattoo på foden, hvor andre aldrig opdager den medens jeg er på arbejde, valgte jeg af den grund.

At finde ud af, hvad for en tatovør København [tattorium.dk/tatovorer], jeg burde anvende, anvendte jeg en del dage på. Først burde det simpelthen være en anerkendt tatovør København, der er uddannet omkring renlighed samt anvender godkendte produkter, samt på samme tid skulle tatovørens stilart være forlignelig med mit billede. Efter jeg langt om længe udvalgte den ultimative tatovør København plus valgt, på hvilken måde min tattoo burde designes, var jeg blot nødt til at udholde et par timers ubehagelighed, og dernæst var den færdig! Her gik nok ej længe, inden jeg ønskede mig flere tatoveringer, for jeg blev kort sagt så lykkelig over min tattoo. I dag vælger jeg altid den sammme tatovør København til alle mine tatoveringer, samt det bliver altid en pæn tattoo, som jeg er begejstret over at eje.