Jeg har altid holdt af at jobbe med lønadministration – af hvilken grund er jeg ikke klar over…

Jeg kan virkelig fornemme, at jeg fantastisk meget har lysten til at fortælle om mine følelser! Ligesom overdrevent mange andre mennesker, blev jeg beklageligvis påvirket af såkaldte effektiviseringsrunder på mit forhenværende job. Den virksomhed, jeg var ansat i, havde ik’ fået ordnet det, de havde forventet, & som en utilsigtet følge måtte de afskedige selv værdsatte folk… Én af dem er beklageligvis mig… Min hverdag gik i tu… Jeg var rigtig glad for specielt det arbejde… Jeg jobbede med lønadministration (http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx) og lønservice (http://www.dkls.dk/) på lønkontoret. Jeg har i tusind år været beskæftiget indenfor lønadministration og lønservice i adskillige forskellige sammenhænge, men lige præcis dét omtalte job kunne tilbyde mig et eller andet overdrevent fantastisk… Derfor var det med stor sorg, at jeg til sidst måtte indse, at mit yndlingsarbejdsted ej kunne beholde mig… Jeg kunne virkelig godt lide at være ansat dét sted, ik’ mindst p.g.a. de skønne medansatte! Vi var en temmelig lille sammentømret gruppe på det lønkontor, hvor jeg holdte til, & det fungerede fantastisk fantastisk! For i og med, vi ikke var så mange samlet, lærte vi hinanden at kende på flere planer…

Den allersværeste tid er om ikke længe et overstået kapitel. Men jeg ville ik være sandfærdig, hvis jeg fortalte, at denne afskedigelse ik tog hårdt på mig. For det gjorde dén helt overdrevent meget, og jeg udreagerede temmelig voldsomt. Men hen ad vejen er min depression blevet helt overdrevent meget mindre, & jeg føler mig så småt klar og parat til at kunne være i stand til at passe et nyt arbejde!! Jeg ønsker mig et arbejde inden for det samme felt, med enten lønadministration eller lønservice… Men dermed ej sagt, at jeg ik er komplet villig til at udføre et arbejde, hvor jeg ikke kommer til at arbejde med mine yndlingsfelter: lønadministration eller lønservice… For mere end noget andet, vil jeg jo i realiteten bare meget gerne finde frem til et job. Jeg vil bare så gerne, at det kan lykkes at komme tilbage på jobmarkedet… Og nu er jeg langt om længe parat til dét, så det er min drøm, og jeg beder til gud om, at den kan realiseres!