Jeg og manden har haft gang i overstrygning/understrygning af taget og hulmursisolering af væggene i villaen

Før min mand og jeg valgte at flytte i parcelhus kendte jeg ikk’ begreber som understrygning , tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland, , hulmursisolering , tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn, og overstrygning , tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn, . Her efter 2,5 år er der indsamlet gode erfaringer pga vores renovering af huset. Såfremt understrygning ved det ældre tag i tegl giver op, derefter bliver der utætheder i taget. Det samme problem findes med overstrygning, for jeg har forstået, at overstrygning/understrygning er allmost det samme. Funktionen er ens for overstrygning og understrygning.

Hulmursisolering var mere ukompliceret og enkelt end jeg havde forventet. Manden og jeg opstartede med at beslutte os for hulmursisolering med rockwool eller hulmursisolering med papiruld. Da vi havde det på plads var det faktisk ret uden de store overvejelser. For hulmursisolering kan fikses ved at fagfolk blæser isoleringen i væggen ind gennem små gennemboringer. Jeg troede først, at hulmursisolering stillede krav med fjernede vægge. Men den bekymring var helt ubegrundet.

Spørg mig, i det tilfælde at du skal forstå ting overstrygning, understrygning og hulmursisolering. Jeg synes, at jeg har opfattet en hel del mens vi har været igang med vores renovering. Så spørg endelig til understrygning, overstrygning og hulmursisolering?