Jeg tænker altid, at en buksedragt er en brugbar opfindelse…

Jeg er ikke henrykt over at skulle kede Jer! Der kommer præcis nu, hvad nogen måske ville beskrive som et ekstremt ikke-spændende blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men ik desto mindre er sagen den, at vi i mit firma har forstået, hvor lækker sådan en frankeringsmaskine » danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! & mine kollegaer og jeg har just nu besluttet, at jeg skal anskaffe mig en frankeringsmaskine til min nystartede virksomhed. For nøjagtig 12 måneder siden påbegyndte jeg min forretning, og forretningen har lige så stille tjent penge ind. Den kendsgerning har resulteret i, at virksomheden nu udsender ekstremt meget mere post end forretningen gjorde i starten. Jeg har erfaret, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem mange timer. Særligt i mit lille firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet, vil det være tjekket med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen rigtig travlt. & så er det jo dumt at spendere dyrebar tid på at slikke på frimærker! Vi ønsker meget mere at spendere tiden på vigtigere projekter, & til det formål, køber firmaet en frankeringsmaskine…

Virksomheden kan absolut ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som ville være den kløgtigste vej at gå. Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har bestemt ik besluttet mig for noget som helst. Jeg ser frem til, at I formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som passer bedst til min virksomhed. Der findes både hjemlige & svenske sælgere af frankeringsmaskiner, og jeg kan afgøre, hvor det ville være mest fantastisk at ligge sine penge. Umiddelbart vil jeg vælge en dansk forhandler, da det i så fald vil være nemmere at kommunikere sammen, såfremt jeg konfronteres med repareringer. Men på den anden side mener jeg, at de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner koster færre penge end de forhandlere, som lægger i Danmark. Og som just forklaret, er jeg selvstændig med en just etableret gesjæft, der præcist lige skaber profit. Så af den grund er det vigtigt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en lav pris. Men uden tvivl spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med jeres kløgtige rådgivning, at kunne opspore en frankeringsmaskine, der udfylder begge krav!