Lige nu forhandles kanon tøj skabt af Bobo Choses!

De små pus i disse tider er en grundig organiseret part af det moderne væsens projekt. Det største livsforløb i dag er selviscenesættelsen. Det kræves, at os alle skal iklæde os det flotteste sæt tøj, og det må vores afkom ligeledes. Konsekvensen af det beskrevne er den, at vi de just overståede årtier har været vidne til en konstant mængde af smarte mærker, som Huttelihut - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html, , Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/minirodini_462.html, , Bobo Choses - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html, , Noa Noa Miniature.

Rollingerne puttes ind i dette børnetøj, og kommer tit til at minde om ikke fuldvoksne voksne. Der er ikke mange, som funderer over i den kohærens, at den art tøjstykker, tit ej er skabt til at hoppe rundt i.

Derved er konsekvensen, at afkommet mærker, at det tøj, de iklædes ej er exceptionelt komfortabelt at bevæge sig. Desforuden hører jeg hyppigt far udtrykke: Elskede lille afkom, du er iklædt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, derfor: nej du kan ubetinget ej smide dig på jorden…

Følgen af de refererede hverdagssituationer bliver, at flere stiller spørgsmålet om, i hvor høj grad mor og far har deres rollingers interesse på sinde, når de udser beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature. For kanske er de små pus rent faktisk ligeglade med mærketøj, indtil de runder en speciel fase, vel og mærke. & det er thi nogle kan bryde sin hjerne med den tanke, at børn i voksende styrke er blevet tingel tangel, hvormed ophavet prøver at bibeholde et ry overfor verden, hvori børn overlades en aktiv rolle som biperson.

Mange har et engagement i at konfrontere det omgivende samfund bærende på en bestemt overflade. & det er således ikke til udenforstående, vi oplukker pandoras æske vedr. nærgående temaer. Endskønt kan det ende med at være kompliceret, når afkom uden deres samtykke inkluderes i dette drama. Og det gør rollingerne, så snart de iklædes dyrt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, alene for at bidrage til forældrenes teater. Vores børn skal foræres lov til at være børn. & det skal de i al den tid, at det er muligt. Så man kan sige, at det er livsbekræftende at omgå, i så lang tid, at det er muligt, at iklæde rollinger moderne mærker som Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, som får dem til at minde om mini voksne. Barndomsårene er en glad fase, & det skal børnene få lov til at være glad for, før klodens hårde realiteter konfronterer dem, ligeså snart de bliver voksne…