Manden er kommet på en arbejdsplads med el sprøjtepistol, forstøver spray, spraying system og autojet

Kæresten skal arbejde i et firma, som afsætter forstøver spray , mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse, , autojet , mt-spray.dk/leverandoerer/autojet, , spraying system og el sprøjtepistol , mt-spray.dk/sproejtepistoler, . Hvaffornået spekulerer I sikkert, hvilket desuden var det indledende svar fra undertegnede. Personligt så vidste jeg slet ikk hvad el sprøtjepistol, autojet og spraying system kan anvendes til. For mig fungerer et stk forstøver spray som en dims jeg anvender til forstøvning af mine roser i haven. Hihi. Jeg forstår sikkert mere, idet ægtemanden kommer retur efter hans første arbejdsdag.

Autojet er vidst nok et spraying system, som at der kunne blive skrædder syet direkte til ønsket hos kunden. Sådanne spraying system kommer både med rør, pumper og dyser, og min ægtemand skal til at gå til hånde ved at vedligeholde og montere kundens Autojet spraying system. Og el sprøjtepistol er så vidt jeg ved til rengøring og desinfektion, til at sprøjtemale eller til at coate medicin eller ting. Det er især industrien og fabrikker og den slags produktionsvirksomheder, som at der bruger den. Så vidt moi ved.

Fascinerende bli’r det om hvorvidt snakkende mig kan følge med i snakken, de første dage på arbejdet. Måske delagtiggør han mig vedrørende autojet spraying system, forstøver spray til industrivirksomheder i stedet for blomsterne og at anvende el sprøjtepistol. Jeg er sikker på det er lige ham.

Så jeg nemmere kan forstå hans kommende arbejdsopgaver så har jeg internetsøgt en smule om spraying system, forstøver spray, autojet og el sprøjtepistol. Selv arbejder jeg som sygeplejer, og Bo hører om pleje og sygdom for at kunne forstå det job jeg udfører.