Mangel på hulkegledyse, blæsedyse eller måske en tilsvarende dyse til coating på mit praktiksted

Undertegnede får overvejende diverse opgaver der, hvor undertegnede de seneste måneder. Og alt er ik relevante for mig. Jeg ved f.eks. ikke meget omkring blæsedyse, hulkegledyse » mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse, eller måske en tilsvarende dyse » mt-spray.dk, der kan bruges coating » mt-spray.dk/sproejtepistoler,, men på trods af det er undertegnede blevet spurgt, hvorvidt jeg kunne overtales til at finde blæsedyse/ hulkegledyse der kan bruges coating + vidst nok endnu en dyse, undertegnede har glemt hvad hedder.

Til mit held søgte smarte mig nemt frem til flere webshops, der tilsender hulkegledyse, blæsedyse plus en tilsvarende coating dyse, og der ser fornuftige ud. Virksomhederne har ikk’ alle priser oplyst på hjemmesiderne, hvorfor jeg så skal i gang med at ringe rundt. Undertegnede har gudsketakoglov forinden en smule ledige timer hvor jeg må prøve at forstå, de krav praktikstedet har når det kommer til blæsedyse, hulkegledyse eller måske en tilsvarende dyse som er velegnet til coating.

Som undertegnede har fattet det, er en hulkegledyse et styk dyse med materiale, som gør at den er genial til ringformet coatinguden dyse coatingen midt i. Derimod sku’ et stk blæsedyse være ikke have behov for så meget vedligeholdelse og på samme tid være mere støjsvag. Jeg ved dog ikk’, hvorvidt de har brug for en blæsedyse, en hulkegledyse eller en anden dyse til coating af produkterne.

Coating, blæsedyse, hulkegledyse + et styk ret lavmælt dyse. Ak ak, der er en smule at sætte mig ind i, om 3 dage, hvor det er besluttet at vi får spliterny kundeopstart. Derfor skal jeg som praktikant bare have købt den rette blæsedyse, hulkegledyse eller alt. dyse til vores coating hurtigst muligt.