Min bedre halvdel og jeg har i evigheder drømt om en espressomaskine!

Om ej længe er det 40-års fødselsdag, & alle jeg kender har behov for en ønskeliste, som de mener er anvendelig under shoppingturen efter gaver! Dét synes jeg i grunden nogle gange kan være ekstremt kompliceret. Det er ik hver gang, at jeg overhovedet kan finde på noget som helst. Og dét er jo i grunden helt omvendt, af den årsag, at dét absolut er et symbol på, at visse mennesker lever i en overflodsverden. Alle de gange vi har brug for noget, køber vi det uden videre, det har den konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage, når venner efterspørger en ønskeliste. Men i denne sammenhæng er jeg imidlertid sikker på mit ønske; en espressomaskine - http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/, ! Jeg har igennem lang tid haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine - http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/, kan man derhjemme lave drikke, der smager som på en cafe. & det er herligt at have mulighed for at invitere vennegruppen på kaffe brygget på en espressomaskine. Således er tiden inde til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af netværket. I længere tid har jeg erfaret, hvor in espresso maskiner er blevet. Alle og enhver har nu en espresso maskine. Det er absoult interessant at studere, når noget bliver så eftertragtet, som tilfældet er med espressomaskiner.

Det allermest svære er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal spendere penge på! Jeg sætter min lid til, at I fortrinlige med-bloggere har lysten til at hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg tænker at industrien for espressomaskiner er fuldstændig vanvittig stort. & jeg kan bestemt ik finde rundt i dén jungle. Jeg synes, at espresso maskiner fås i fantastisk mange forskellige priser, & jeg er ikke bevidst om, hvad jeg skal være obs på? Så det vil jeg fantastisk gerne have hjælp til at begribe. Den ovenud store søgen efter den allerbedste espressomaskine er absolut begyndt! Jeg er blevet komplet opslugt af dét, og gennemser kontinuerligt reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg tænker nu stadig, at det er ekstremt vanskeligt at skabe sig et overblik, så mail endelig, hvis I har brugbare råd omkring indkøb af en espressomaskine!