Min store kærligheds største ønske for fremtiden er et arkitekttegnet hus!

Nu er tiden moden til, at ægtekonen & jeg flytter til en ny kommune. I lang tid har min bedre halvdel og jeg taget ophold i en ovenud bitte lejl. inde i München. Men lige nu er tiden inde til, at vi vil have rede i vores eget hus. Den lyst hænger absolut også sammen med, at vi påtænker, at der ikke går alverdens tid, før vi skal ha’ nogen miniudgaver af os selv! Vi efterstræber et arkitekttegnet hus, fordi vi har den holdning, at de er de smarteste. Men tilmed fordi, at vi ved, at en ombygning også på ingen tid er pebret. Kæresten og jeg har i lang tid funderet over: hvad koster en tilbygning i grunden. Men nu har vi udforsket det, & sander, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvori vi alene kan få lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det præcis, som vi vil…

Om ej så forfærdelig længe besøger vi arkitekten, som skal skitsere et såkaldt arkitekttegnet hus for os. & kæresten og jeg medbringer begribeligvis samtlige af vores tanker, og så må vi se, hvilket noget af det, som er praktiserbart. Det drejer sig naturligvis om, hvor mange gysser, vi påtænker at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som allerede nævnt, havde min bedre halvdel og jeg allerede tjekket, hvad en ombygning beløber sig på, og dét ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har ydermere regnet på: hvad koster en tilbygning såfremt man medregner alle uforudsete udgiftsposter. & det er lige ved at være akkurat så bekosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi står helt sikkert fast på vores ide om et arkitekttegnet hus. & vi kan slet ik vente med at bo et større sted. & jeg er ekstatisk over, at et spritnyt liv med små børn skal igangsættes i et pænt arkitekttegnet hus.