Mine venner føler, at dét er klogt at tegne en motorcykel forsikring!

I sidste måned vi løb hjem til os selv væk fra Skovsøen, kom vi til at nærme os en moderne butik, hvor der stod: motorcykel forsikring. Allerførst kom de fleste til at gruble over, om ej den korrekte stavemåde er: motorcykelforsikring. Dernæst funderede jeg over, hvorfor, at dét er vigtigt at have en motorcykelforsikring. Vi tror, at der er en kæmpe stor risiko for ulykker sammenkoblet med at fare rundt på motorcykel, og af den grund er dét essentielt at investere i en motorcykel forsikring.

Alle er enige i, at forsikringer er en temmelig stor post på budgettet. & dem jeg er perlevenner med overvejer af den grund jævnligt, om dét er pengene værd. Men de fleste synes, at en motorcykelforsikring er essentiel. Dé satser, jeg tog notits af var udtryk for en virkelig billig mc forsikring - www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel, , så der er ingen undskyldning for ik’ at investere i en motorcykel forsikring. Dét var en virkelig billig motorcykel forsikring - www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen, , sådan at rig som fattig har moneter nok.

Virksomheden førte også kampagne for en bestemt type motorcykelforsikring: forsikring Harley Davidson. Dén type, knap så billig motorcykel forsikring stiles mod, begribeligvis, kun til motorcykel-ejere med en motorcykel af dét mærke. Forsikring Harley Davidson er temmelig meget mere værdifuldt, men dét er overhovedet ikke en mediebegivenhed. Der er en forklaring på, at de ik’ kan lave en billig mc forsikring til HD motorcykler. Dét påkræver jo netop en særlig forsikring Harley Davidson, & de er mere værdifulde, fordi mc’en tillige er dyrere. Så altså så længe man som kunde ik’ er villig til at dække dén pris, skal man som kunde købe en anden mc, hvor man kan bruge moneter på en billig mc forsikring. For som jeg allerede har sagt, er det vigtigt at investere i en forsikring, fordi assurancer skam ik bare tegnes for sig alene, men også for dem man eventuelt skader. Så min appel lyder: køb en billig motorcykel forsikring nu.