Mon ik jer læsere er enige i at bløde karameller med lakrids eller bornholmske karameller ville være en rammende firmagave?

På kontoret prøver vi kolleger en anden betragtningsmåde her i vinteren når det handler om firmagave (karamelleriet.com/item/firmagaver). Vi har fra tid til anden fået et styks universal firmagave som rummer et eller andet der kan byttes i Illum eller gourmet sager. Men denne gang valgte vi, at vi kollegaer skal indkøbe firmagave til en enkelt arbejdsmakker hver.

Personligt har jeg fået tildelt en dame, der er meget glad for bløde karameller (karamelleriet.com) og søde sager generelt. Jeg tror derfor, at undertegnede i firmagave giver frøkenen de berømte bornholmske karameller (karamelleriet.com/item/klippestykker). Firmaets bløde karameller har jeg testet i København N og de æsker er en vildt passende firmagave er min formodning.

Sådan nogle velsmagende bornholmske karameller i delikat boks fyldt med bløde karameller der smager af mint og lakrids er absolut en gave, jeg selv ville blive glad for.

De bornholmske karameller købes i raffinerede æsker. Der bli’r såvel solgt hårdere samt bløde karameller samt diverse varianter af lakrids og bær. Men er kollegaen glad for bornholmske karameller der har nye variationer eller snarere bløde karameller med lidt vanilje eller flødesmag. Smarte mig skulle evt. se hvilke Janni vælger, i fald at praktiske mig tager nogle bløde karameller der smager af jordbær eller sød lakrids med på jobbet og deler ud.