Naboerne har i dag en flot terrasse efter en omgang imprægnering af fliser til at forebygge flisepest og en fliserensning

De dejlige bagboer har nu fået så nydelig en terrasse 100% uden flisepest - alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest, , nu hvor at de har købt fliserensning - alge-stop.dk/rensning-af-fliser, og imprægnering af fliser - alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser, hos et super firma, for ja, de har fået diagnosticeret flisepest på terassen. Ja bvadr, flisepest. Undertegnede har ikke inden da læst eller hørt om det, men særligt lækkert er det sgu ikke.

Så er det rigtig godt, at de har bestilt kompetent arbejde med imprægnering af fliser og fliserensning. I dag er deres fliser ganske enkelt afvasket 100 % så nu kommer den flisepest ikke tilbage de mange måneder.

Kæresten og jeg har selv en fordums træterrasse og derfor har vi drømt om at få hjælp til at lægge én ny flot terrasse med fliser og komme af med den gamle.

Efter en småsnak med de dejlige naboer for nogle måneder siden var vi pludselig ikke længere så sikre, idet naboerne på det tidspunkt var ualmindeligt triste over de rædsomme fliser, der var ramt af flisepest og var blevet ganske muggen at se på.

Så forleden bød Caroline & Mik os til at komme fordi og spise et styks venskabs aftensmad, og der fik vi set effekten af fliserensning. Fliserne er simpelthen blevet vildt flot. Afvigelsen er absolut overbevisende. Fliserne er simpelthen blevet som nye og friske. Og med en omgang imprægnering af fliser forbliver de pæne det næste lange stykke tid.