Når singler shopper dildoer i min lille gesjæft skal det være en uforglemmelig oplevelse.

Mit blogindlæg er en beskrivelse af min altoverskyggende barnedrøm! Jeg synes ik’ selv, at mit blogindlæg omhandler et svært emne, men mange vil eventuelt føle anderledes end jeg. Sagen er den, at jeg vil blive selvstændig med en forretning med legetøj til soveværelset. Min lille butik skal forhandle dildoer , http://www.amoro.dk/shop/dildoer-884c1.html, , glidecreme , http://www.amoro.dk/shop/glidecreme-943c1.html, samt en helt bestemt slags penisring , http://www.amoro.dk/shop/penisringe-872c1.html, . Jeg har i al min frie tid blotlagt markedet, & det ligner rigtig meget, at der er en lille åbning, som jeg kan drage fordel af. Der er slet ikke tvivl om, at der eksisterer en milliard virksomheder, der driver forretning med dildoer, glidecreme samt en moderne slags penisring. Men nu er det jo sådan, at virkelig mange af de her butikker lægger placeret i de store byer. Bor man ik’ i de største landsbyer er der så udelukkende dén mulighed tilbage at købe sine varer i en af de adskillige internetbutikker, der er forhandlere af produkter som for eksempel dildoer og glidecreme. Udenfor de store byer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ej umuligt at bemægtige sig. & det er dén åbning, jeg håber på, at jeg kan udnytte til min fordel. En niche, som også min bank er 100 % sikker på eksisterer!

Jeg synes, at der er noget lækkert over en helt igennem fysisk butik, & jeg beder til gud om, at der er personer, som deler mit synspunkt… For der er absolut nedfældet rigtig meget om, at nethandel blomstrer i vores kultur, og at kurven udelukkende er opadgående. Men jeg er sikker på, at såfremt jeg er i stand til at indrette nogle formidable forretninger, hvor der er rart at være, kan jeg tiltrække samt fastholde købere. Jeg har en forestilling om, at for eksempel et par vil komme på visit i min lille biks, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Besøget skal på den måde være en fælles kæresteoplevelse. En fantastisk oplevelse man får together som partnere. Besøget skal således være med til at sætte ”spice” på tilværelsen. Det skal på den måde være en gennemtænkt oplevelse, som en internet butik ik er i stand til at levere…