Omkring duelighedsbevis, dét her duelighed plus valg af speedbådskørekort Århus

Steen og Undertegnede har lige begyndt på at lære sejllads til duelighedsbevis. Duelighed er egentligt et pudsigt ord. Det her duelighed er en type speedbådskørekort Århus, der gør at vi med vores duelighedsbevis kan låne en speedbåd og bruge sommeren på at tulle til Sverige.

Hen over noget tid har husbonden & mig haft tanker om at gå efter at få sådan et duelighed bevis, fordi ham og jeg holder af sejllads og havvandet. Onkel Lennarth har i lang tid haft duelighedsbevis og tit har jeg været med ham på vandet og tænkt på personligt at tage duelighed. Såvel sejlladsen som livet i de danske havne, hvor sejlerne kommer hinanden ved hen på aftenen med god mad, hvidvin og hyggesnak sætter jeg pris på. Dermed skal der et styk duelighedsbevis fra en ordentlig virksomhed med speedbådskørekort Århus til.

Så jeg forhørte mig hos manden, hvor han i sin tid tog duelighedsbevis, og med udgangspunkt i det nævnte han speedbådskørekort Århus. Virksomheden ligger nær mit arbejde, så speedbådskørekort Århus er optimalt. Så kan jeg og min kæreste tage os et duelighedsbevis når vi har fri fra studie/job.

Har I sejlet? Har I duelighedsbevis, tager I duelighed test her i de her måneder, eller kender I et godt sted hvor du kan tage speedbådskørekort Århus?