Omkring kulturrejser andalusien, opsparing og udlængsel

Med det henseende at have råd til at drage en belysende kulturrejse slæber og slider jeg. Jeg går efter flere rejse bestemmelsessteder, eksempelvis Kyoto og Canada. Men ofte eftersøger jeg kulturrejser andalusien. Moi havde spansk sprogundervisning på Rødovre Gymnasie og søger derfor at gå mere tid dybt i spansk sprog og kultur. Flertallet af kulturrejser ser ud til at være umådeligt langvarige, men travle mig har i bedste fald 30 dage, forud at turen skal gå hjem og starte på min bachelor. Så kulturrejser andalusien på maks omtrent 28 dage vil være det bedste.

Jeg har gudskelov opdaget en manager af kulturrejser som tilbyder kulturrejser andalusien fra en uge – 4-5 uger. Totalt optimalt. På otteogtyve dages kulturrejser regner med at kunne lære hverdagslivet og nogle lokale at kende. Mens det ikke er kulturrejser hen over et halvt år, hvor jeg virkelig ska’ finde mange finanser frem – og muligvis gerne vil hjem før tid eller kan blive ganske trist. Så uovertruffen virker nogle gange generte mig nu ik til at finde dugfriske mennesker.

Kortere kulturrejser virker ideelt til min personlighed. Jeg skal nu til at fastlægge mellem flere kulturrejser andalusien samt hvad for nogle perioder der passer mig bedst, så studieklare mig kan returnere til byen og starte på læreruddannelsen derefter. Jeg kan ik vente og fortæller om kulturrejser med enhver jeg snakker med. Jeg oplever sandelig flere i vennegruppen, som tænker på kulturrejser Andalusien eller Malaysia eller i Afrika. Skægt.