Online hestefoder plus anbefaling af kornfrit hundefoder som hundemad til dagligt brug

Undertegnede har medfølelse med min vaps, som døjer med et par maveproblemer det sidste stykke tid, men jeg er blevet anbefalet, at det hjælper på situationen at vælge noget andet hundemad og gå efter kornfrit hundefoder. Oftest har jeg bare anvendt hundemad i supermarkedet, men det er muligt at lægge en bestilling på kornfrit hundefoder på den hjemmeside hvor familien og jeg forudbestiller hestefoder til Cherry og Miscka.

Oprindelig er en vovse ikke kreeret til hundemad med majs og byg, så personligt forventer jeg og familien at kornfrit hundefoder virker mere optimalt for en vovse. Moi har ikke før i tiden testet allergivenligt hundemad til familiens vovser, men sandsynligvis er at skifte foder uundgåeligt med kvalitets kornfrit hundefoder, så vi har en frisk Luna igen.

Hestefoder køber jeg på en rigtig god hjemmeside, ligesom vi ind imellem desuden gør med hundemad, hvilket manden som oftest blander med no-name hundemad fra Superbest. Men idag vil jeg og familien afprøve at lade hunden smage kornfrit hundefoder bestilt sammen med vores hestefoder og se resultater. Den følgende ordre af hestefoder bestiller jeg eller min mand her i weekenden. Det bli’r spændende.