Overvejelser omkring tyroler kostume + noget tyrolertøj

Det bliver super optur at drage på miniferie. Arbejdsugerne var lange her på det sidste, så det bliver super komisk med en gedign øl-festival med tyrolertøj og nyt tyroler kostume , http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/, . Bagefter drager vi afsted og oplever området og får en hel ferie ud af det.

Om 2 uger er bedsteveninden og jeg opfordret til at tage til tyrolerfest proppet med fest, øl, sang og god stemning. Og som et drys til festen har hende og jeg få købt tyrolertøj. Forslaget til at vælge tyroler kostume til galskaben kom min veninde på. Michelle vidste et sted som sælger tyroler kostumer, som godt kan gå for at være ægte tyrolertøj. Personligt havde jeg sandsynligvis ik kommet på mere end måske at flette håret eller sådan noget.

Detaljerytteren her er totalt glad for det nye tyrolertøj. Undertegnedes tyroler kostume er en fin hvide, røde og blå 1950′er agtig kjole med sving i skørtet og tætsiddende top. Super lækkert. Det nyindkøbte tyroler kostume giver en smule associationer til en sexet variant af en af Snehvides kjoler. Snehvidekjolen har jeg trods alt ik tidligere forbundet med tyrolertøj. Lidt som en folkedragt.