Praktiske mig står for book underholdning hos vores bookingbureau – valg af book livemusik eller book standup

Et par uger siden valgte jeg at deltage i festholdet for vores forestående fælles fest på jobbet. Derefter havde jeg fået tildelt pligt til at tage kontakt til et bookingbureau {http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/} og finde et indslag, der ska’ forlyste os hen på aftentiden. I dagtimerne skal vi danse og spille fodbold, mens den senere står på ”book underholdning {http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/}” af et eller andet godt ved et bookingbureau. Jeg må hellere træffe en beslutning nu.

Når det kommer til book underholdning, så adspørger jeg de andre mennesker i udvalget. Flere af mine kolleger siger book standup og andre vælger book livemusik {http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/}. Undertegnede har bedt de øvrige medlemmer afstemme om book standup eller book livemusik og ved I hvad. Vi er 9 i alt i festgruppen og off course kommer der 4 stemmer på book standup og fire voteringer på book livemusik. Så jeg er nødt til at beslutte det på egen hånd til når jeg ringer til det bookingbureau, jeg som ser professionelt ud.

Jeg er imidlertid i den fordelagtige kondition, at der ik er kolleger, som der bestrider at lade mig beslutte book underholdning. Sandsynligvis kommer det an på, hvem det her bookingbureau meddeler som at der er ledig på dagen. Og selvfølgelig samtidig hvad prisen er på book underholdning af livemusik sammenlignet med standup.