Rene toner med højskole musik sættes pris på hos en del

Hvad de skal tage sig til bagefter grundskolen, har en masse unge vanskeligt ved at beslutte. Hvilken uddannelse, de helst vil vælge, behøver de eventuelt tid til at finde ud af, eller også føler de sig ikke modne nok til højere klassetrin. Vores højskolerejse , http://www.uldum-hojskole.dk/om-h%C3%B8jskolen/mere-information-2/hoejskole-rejser/, og -kurser vil blive den fornuftigste måde at få tid hjemmefra til også at udvikle sig & på samme tid udvikle forskellige passioner, ligegyldigt om de ligger indenfor kor, teater eller boldspil.

Oveni at en masse teenagere på denne måde for første gang skal flytte bort fra deres forældre, bringer et højskoleophold eventyr plus venner der kan huskes hele dit liv. Det kaldes noget, der giver dem indsigt samt selvstændighed.

Denne højskole musik , http://www.uldum-hojskole.dk/musikhojskole/, besidder stor kærlighed til musik, så ligemeget hvilken linie du finder frem til hos os, er der faktisk med sikkerhed musiske indskud med i skemaet. Lov til at gøre brug af skolens øvelokaler efter skoletiden er der her på stedet desuden, noget de fleste af eleverne har vildt stor nytte af. Hvert år har vi et flot teatershow, pga. at vores højskole musik tilmed er en teater højskole. Her på stedet får de unge både givet evner i scenekunst plus kulissefremstilling. Kunst er noget andet, vores almen højskole , http://www.uldum-hojskole.dk/lange-kurser/, betragter som vigtig. Mange varierende former for kreativitet & design, for eksempel billedværksted, tekstilværksted, mediefag & design, kan højskolen tilbyde. Begrænsninger danner slet og ret kreativiteten.

Oveni kunsterisk og musisk undervisning er sportslig udvikling også af stor vigtighed her på vores højskole. Alting fra fodbold til svømning samt yoga tilbydes hos os, og masser af aktiviteter i friluft, som på samme tid styrker sammenhold og fysisk styrke.

Uanset hvilket område, dine interesser ligger indenfor, eksisterer der bestemte værdier, vi med sikkerhed vil sikre dig, at disse højskole kurser kan lære dig – modenhed, viljestyrke og selvstændighed. Og ikke mindt store indtryk med vores rejserne, vi arrangerer på højskolen.