Søndag formiddag reddes med spritnyt havehegn i form af en sammenkobling af naturligt raftehegn og dæmpende lydhegn

At leve uden lydhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, har egentligt frustreret mig. For jeg bor med mine døtre lige ved et stk uhyre buldrene motortrafikvej og jeg er så generet over mange morgener af larmen fra busser og lastbiler. Så nu ska’ mine børn og jeg erhverve et lydhegn. Andet end den slags er placeret ved motorvejen, så har undertegnede ikke før hørt om lydhegn. Men sådan et havehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man tydeligvis sagtens erhverve sig som haveejer. Jeg er lykkelig.

En masse store planter vil stå nær ved vores spritnye havehegn. Villaens birketræer kan på samme tid skygge for grundens spritnye raftehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Spændte mig ser frem til sådan et lydhegn og dermed kunne sove længe med begrænset trafiklarm. Lydhegn I love you, aaah det bliver så godt. Mit projekt havehegn åbner med netsøgning efter en kombination af lydhegn og raftehegn i de her dage. Hvis jeg er heldig kan jeg måske starte projektet fra om nogle hverdage.

Et lydhegn , som er udformet som et raftehegn, er netop det, jeg vælger mig. Den model tænker jeg er et flot havehegn, som falder flot ind i husets stil med en have i rustikt look. Sådan et lydhegn bliver leveret i en god højde så jeg & døtrene slipper for udsigten til vejen. Samtidig ser raftehegnet lækkert ud med træet. Mig og børnene skal nok blive imponeret af det nye havehegn. Gudskelov at jeg hørte om det havehegn.