Sønnike leder efter en rar og god efterskole midtjylland som at der har linjer inden for teknik & træning

I huset har drengen og jeg større efterskolesnak. Min søn snakker meget om efterskole, og hans far og jeg vil bestemt støtte ham i ideen. Dette gælder især såfremt vores dreng finder sig en efterskole Midtjylland , www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html, , hvor drengen bliver i omegnen. Jeg håber ærligt talt en efterskole Midtjylland end eksempelvis en Københavnsk efterskole, langt fra os.

Knægten er begejstret for træning og fitness, mad og teknisk programmering. Min søn drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence, har interesse i mad og motion og vil gerne starte til boksning. Så et stk efterskole Midtjylland, hvor sønnen får mulighed for at arbejde med hans interesse for programmering og fitness skal vi til at finde.

Kammeraten skal også på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De to unge mænd har en fælles interesse for teknik og programmering, men min søn og hans ven ved ikk overbevisende om de helst vil komme på den samme efterskole Midtjylland. Drengene er blevet rådet til at kaste sig ud i at tage alene afsted på efterskole Midtjylland for rigtig at blive selvstændig, men jeg forstår da godt at det da er betryggende at være to den første tid.