Stå stærkere, såfremt du starter på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Drømmer du om at begynde på en Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – ?

Uanset hvilke studiedrømme, du gør rundt med, ved jeg, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde mine drømme nemlig for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at komme ind.

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at blive. Det kan være, at du drømmer om at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter et sprogligt studie på uni.

Ved du ikk, hvad du kan se dig selv arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg begyndte. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver dig ekstra tid til at vælge retning. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Bliver du færdig med folkeskolen til sommer, og vil du fortsætte videre på en HF med vildt mange valgmuligheder? Tager du din HF på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at målrette hf-en til lige nøjagtig den studieretning, som du drømmer om at komme ind på! Det gjorde jeg.

Foruden den almindelige hf med valgfag på A, B og C niveau, tilbyder Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense nemlig målrettede linjer: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Disse er specielt skræddersyede til at gøre dig klar til den pågældende uddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Ønsker du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en masse adgangskrav. Bliver du færdig med folkeskolen til sommer, skal dine lærere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt er klar til læse en hf eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense. Det skulle jeg ikke så nederen, som det kan lyde.

Er det over et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Livet på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus er prøven værd