Til kommende ferie overvejer vi Torremolinos eller Fuengirola ved Malaga eller Costa del sol

Vores bebs er lige fyldt ni måneder og jeg har stærke lyst til et stk lang og afslappende rejse til eksempelvis Costa del Sol. Jeg og manden tager ofte væk tit og ofte til både storbyture til Barcelona og Tel Aviv til månedslange ophold i Thailand, ved Skagerak eller til Vegas og Los Angeles. Derfor er jeg begyndende smådesperat. Siden jeg rendte omkring i tredje trimester har ham og jeg seriøst blot kommet afsted i svigermekanikkens sommerhus, så begge er vi begyndt at blive lost. Kan I kende det?.

Selv har jeg planlagt Fuengirola eller Torremolinos nu mig og Hr. Kæreste debatterer om, de rejsemål der er mest afslappende at drage på ferie sammen med vores baby. Hvis jeg mangler en anelse stemning af by er man déromkring meget nær Malaga-området. Og i Fuengirola & Torremolinos lader der til at være enormt behageligt og med dejlig stedlig stemning, skønt vejr og tasty mad.

Henrik debatterer positivt omkring Costa del sol. Der i området ferierede han dengang han var 22, og kæresten vurderer, hvordan Costa del sol byder på meget mere end Torremolinos og Fuengirola. Undertegnede har ikk ferieret i Torremolinos, Fuengirola og Costa del sol, og måske har han en pointe. Der er blot mindre tid med fly til Torremolinos og Fuengirola end vi har til Costa del sol. Veninder der rejser skal udfrittes.