Undertegnede kan udelukkende rekommandere at tage 11 måneder på håndbold efterskole

I august begyndte jeg på en håndbold efterskole der ligger i Silkeborg. Jeg må sige at skolen bare trumfer alle håb. Jeg var en smule bange over, hvorvidt jeg kunne trives med bo på håndboldefterskole. Jeg arriverede og oplevede at jeg var lidt forlegen. Men alle har det jo ens. Min gang-veninde Isabella går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hende og jeg træne sammen. Dette var betryggende i starten. Nu har jeg især styr på dem, som ligesom mig træner på håndbold efterskole linjen. Vi er mere end 80 unge i alt, jah regn ikke med at du enkelt kan navnene på de unge, som du ikke lige har undervisning eller træner med.

Om håndboldefterskolen

På håndbold efterskole er alle tidligt op … fordi vi skal gå/løbe Uf! Hyggejeg vil helst spise morgenmad med min dyne i langsom stil. Efter vores tur ude får vi til gengæld luksus morgen mad. Derefter har vi normal dansk- og matematikundervisning. Om timerne fra 14-16 er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle unge på håndbold efterskole og de andre linjer er til mad klokken 18. Efter maden skal! vi alle sidde på værelset i en time. Det er egentligt super behageligt at være tvunget til en stilletime, hvor du bare ved at vi alle laver lektier og slapper af. Karina og jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få lektierne lavet. Størstedelen af hverdagen er vi med til engelsk eller matematik eller træner efterskole håndbold og efter alt det hænder der næsten hele tiden underholdning. Vi fremviser deres fotos, vi holder fødselsdage for kammeraterne fra samme gang, vi tæver hinanden i spil, inviterer på romantiske film, øver lanche og i aften har har en eller anden arrangeret en tegn og gæt-leg. Siden at undertegnede kom på håndbold efterskole er jeg kun på værelset under lektietime eller når P3 spiller Det elektriske Barometer.