Undklædningsglade mig mærker en trang til halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer i oktober-november

Kanske er udklædningsglade mig hurtigt igang, men mine planlægninger er i god tid opstartet til min yndlingsfest: 31. oktober. Jeg holder meget af halloween med, halloween kostumer og halloween pynt. Mulighed for at gøre underne forskrækkede, kostumer,klam mad og uhygge … så sjowt.

Jeg tænker også specielle tyroler kostumer til efteråret. Jeg tager med til Oktoberfest, min kammerat Kristian udtalte da jeg nævnte det til en fest, at tyroler kostumer vil være et must have. Den ide er jeg bestemt med på. Så inden efterårsmånederne bør jeg styre såvel tyroler kostumer, halloween pynt og halloween kostume. Jeg vil sandsynligvis selv skabe udvalgte dele, mens andet bliver shoppet hos butikker med tyroler kostumer, halloween pynt og halloween kostumer eller på nettet.

Heldigvis er undertegnede ikk ene i min venneflok, som at der er glad for halloween kostumer og halloween pynt. Michala der er min genbo og jeg vil gerne oppynte den gamle villa med halloween pynt i alskens varianter. Og hende og jeg holder konkurrencer om at komme anstigende i de mest skræmmende halloween kostumer. Det er så hende tager til ølfest med, så selvfølgelig skal vi feste i tyroler kostumer. Det bliver et ømt syn..!