Vælg et optimalt redskabsskur træ, der er i stand til at opfylde samtlige af dine krav til haven

Sådan at vi begynder som nyudsprungne haveejere, vil undertegnede have købt flere redskaber, for den er fantastisk. Her i juni flyttede vi til nyt gammelt hus.

Efterhånden er det meste faldet på plads inden døre så derfor moverer opmærksomheden instiktivt udenfor til haven. Men skal de ekstra krukker, plæneklipperen og riven stå i redsskabsskur træ?? Eller skulle jeg og fruen lige så godt købe trædrivhuse , http://shpavilloner.dk/traedrivhus, eller havepavilloner , http://shpavilloner.dk/havepavillon, , og forbinde pladsbehovet med anledningen at kunne drikke kaffen uden døre og måske opdyrke lidt tomatplanter et varmt sted?

At pavilloner , http://shpavilloner.dk/, /havepavilloner eller trædrivhuse er en kende mere åbne, charmerende og fleksible end valg af et skur, der kun er god til opbevaring, forstår jeg godt.

At vi ønsker at afgive kvadratmeter på både at overveje havepavilloner og redskabsskur træ, synes jeg ikke. Jeg har prøvet at søge på ”redskabsskur træ”, idet det umiddelbart er dét, damen og jeg først overvejede. Hørt os for vores bekendte og ligeledes læst en smule på internettet, har undertegnede & hustruen. Det tendenserer, at personerne som har købt havepavilloner elsker deres pavilloner, personerne som har købt trædrivhuse alene vil anbefale trædrivhuse og .. ja I har fanget den.

Men Maja vil helst have en variant af pavilloner/havepavilloner eller lign., hvor fruen kan være trods vind & regn og glædes over haven. At hustruen bestemmer til sidst, ender det jo nok med. Og desuden kan græsslåmaskinen stå i garagen.

Hvis vi køber ét af de havepavilloner, fruen helst vil have, plæderer hustruen desuden for, at hun sagtens kan finde plads til små redskaber til haven. Ganske vist plejer baghaven at være herrens plads, men ikke når vedtagelsen omhandler arrangement, det har jeg nu forstået.